Workshop Refresh Functioneel Beheer

Steeds goed werkende ICT

Zou het niet fijn zijn als de Business krijgt wat het nodig heeft: steeds goed werkende ICT. ICT die uw business versnelt in plaats van afremt. ICT die soepel mee gaat met de veranderende omstandigheden. Goed werkende ICT zien wij bij ad Matres als het resultaat van het samenspel tussen mensen, processen en technologie. De workshop Refresh Functioneel Beheer zorgt voor afstemming van dit samenspel in uw organisatie.

 

Refresh Functioneel Beheer

ad Matres biedt een refresh van uw Functioneel Beheer aan. Met de refresh krijgt u inzicht in de huidige situatie, behoudt u het goede en verbetert u dat wat niet werkt. Met als resultaat dat uw organisatie wel helemaal tevreden is met de ICT. Dat mensen met plezier aan het werk zijn. Dat ICT wel steeds doet wat het moet doen.

Het Refresh traject bestaat uit de volgende stappen:

  1. Overzicht van de huidige situatie
  2. Tweedaagse workshop “Gewenste situatie” met de betrokkenen
  3. Het implementatietraject

1. Overzicht van de huidige situatie

Ten eerste maakt ad Matres verschillende scans van uw huidige situatie. Afhankelijk van uw ambitieniveau wordt bepaald welke scans uw situatie het beste weerspiegelen. U weet wat werkt in de organisatie, wat de (dieper liggende) oorzaken zijn en waar winst te behalen valt. Indien beschikbaar maken we gebruik van eerder uitgevoerde onderzoeken en analyses.

 

2. Tweedaagse workshop “Gewenst situatie” met de betrokkenen

Vervolgens delen we met de betrokkenen het overzicht van de huidige situatie. We zorgen voor een daadkrachtig commitment van de deelnemers en voor blije deelnemers. De deelnemers herontwerpen gezamenlijk het integrale “van Behoefte tot Realisatie proces”.

 

3. Het implementatietraject

In het implementatietraject betrekken we de gehele organisatie bij de refresh. In deze fase wordt de dagelijkse praktijk aangehaakt bij het nieuwe “van Behoefte tot Realisatie proces”. Uiteraard brengt het refresh traject een extra inspanning met zich mee. Wij houden daar tijdens de implementatie rekening mee en zorgen dat de focus blijft op het behalen van de resultaten.

Neem direct contact op om de
oplossing voor úw uitdaging te bespreken.
Contact opnemen
  • Geef een reactie