Bedrijfsprofiel Ambitie, duidelijkheid en samenwerken

ad Matres, een ambitieuze organisatie die hard op weg is om het beste Functioneel Beheer bedrijf van Nederland te zijn.  ad Matres houdt van uitdagende klanten. Klanten met complexe structuren en ambities om echt succesvol te zijn. Klanten die verder willen en die begrijpen dat goed functionerende applicaties en data essentieel zijn om als organisatie te overleven, te groeien en te bloeien. ad Matres wordt dan ook graag uitgedaagd door haar klanten om samen duidelijkheid te creëren tussen de samenhang mensen-business processen-applicatie-data.

ad Matres daagt ook haar medewerkers uit. Laat je ambities zien, wees creatief, excelleer waar je goed in bent. ad Matres biedt stevige Functioneel Beheer opleidingstrajecten, doorlopende persoonlijk ontwikkelingen en een hecht team.

ad Matres investeert dan ook niet in dure auto’s en super hoge salarissen. Wel in opleiding, kennis, in de mensen. In belonen en waarderen wat je waard bent.

ad Matres is in drie opzichten nog lekker ouderwets:  de klant is koning, afspraak is afspraak en gelooft in “een blije medewerker, een blije klant” principe.

Opdrachten uitgevoerd

ad Matres heeft voor o.a.

De Nationale Politie, Buitenlandse Zaken, Ormer ICT, Servicepunt 71, Hogeschool Avans, Hogeschool InHolland, Dyade, Raet, Veiligheidsregio Utrecht, Veiligheidsregio Kennemerland, Veiligheidsregio Hollands Midden, Veiligheidsregio Haaglanden, Gemeente Amsterdam, Gemeente Amersfoort, Gemeente Utrecht, Gemeente Vlissingen, Gemeente Heerlen en Pro-Act  opdrachten uitgevoerd.

Wilt u ook in dit rijtje? Neem dan contact op.

Neem direct contact op om de
oplossing voor úw uitdaging te bespreken.
Contact opnemen